Trails


Filter :

Maak een keuze uit 2 prachtige routes, die je laten kennismaken met de prachtige veelzijdige natuur van de bossen en hei bij Sint Anthonis...


Early Bird - nog 4 tickets

De Strabrechtse Heide Trail is een klassieker. Veel liefhebbers hebben al kunnen genieten van deze prachtige omgeving...


nog 11 tickets beschikbaar

De Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail wordt voor het eerst georganiseerd op 28 mei 2022...


nog 20 tickets beschikbaar

Klimmen en dalen tijdens je Trail… hoe doe je dat en waar moet je op letten. We gaan voor deze Workshop naar prachtige bossen bij Doorwerth. In het eerste deel van de Workshop (60min) gaan we samen kl..


1 geregistreerd

Met Trailrunning organiseren we Trailrunning Trainingen voor leden. Op verschillende plekken op de Utrechtse Heuvelrug en regelmatig op plekken daarbuiten starten we als groep met training van 1-2 uur..


3 geregistreerd

EHBO en trailrunning... wat doe je in welke situatie en wat zijn de regels. Wat werkt in welke situatie en wat leert ervaring ons. We gaan voor deze Workshop naar het Boshotel in Overberg. De workshop..


2 geregistreerd

Een unieke route onder begeleiding van 1 of meer Ultra Trailrunners..


Resultaten

Zelfstandig met Trailrunning onderweg in de bergen. We gaan voor deze Workshop naar het Boshotel in Overberg. Het eerste gedeelte van de workshop doen we binnen in het hotel. In het 2e gedeelte lopen ..


147 geregistreerd

De Lage Vuursche Trail kent op 9 juli haar tweede zomer editie. Loop onze 10km, 21km of 34km trails door dit bijzondere gebied en kom naar de Kuil van Drakensteyn..


Early Bird - nog 11 dagen

De Amerongse Berg Trail is een van onze klassiekers. Een voor-zomerse editie met stevige hoogtemeters, met start en finish vanaf het Boshotel in Overberg. ..


nog 16 tickets beschikbaar

Het Leenderbos is mooi en de routes nemen je mee door al dit moois. Je ontmoet misschien wat wild, je loopt over vele single tracks over heide, door verschillende boomsoorten en langs vennetjes. De na..


Early Bird - nog 11 dagen

De Groote Heide is een prachtige natuurgebied, met bijzondere stukken heide en bossen. Deelnemers krijgen mooie, afwisselende, zware, uitgestrekte en prachtige stukken natuur te doorkruizen. Met 5 afs..


Early Bird - nog 7 tickets

De Veluwse Ultra Trail wordt georganiseerd op 27 augustus 2022. Er zijn in totaal slechts 150 tickets beschikbaar...


Het Leenderbos is mooi en de routes nemen je mee door al dit moois. Je ontmoet misschien wat wild, je loopt over vele single tracks over heide, door verschillende boomsoorten en langs vennetjes. De na..


Early Bird - nog 17 tickets

De Leersumse Veld Trail op de Utrechtse Heuvelrug met een 42,2km en een 50km ultra afstand. Een prachtige stevige route zonder asfalt, met heel veel natuur...


Early Bird - nog 35 tickets

De Leersumse Veld Trail is een nieuwe trail op de Utrechtse Heuvelrug met een 10 en een 20km afstand. De eerste 10km lus gaat over het prachtige Leersumse Veld en de 2e lus voor de 20km afstand heeft ..


Early Bird - nog 50 tickets

De Zandenbos Trail kent haar 9e editie. Veel liefhebbers hebben al kunnen genieten van deze gezellige trail in een verrassend prachtige omgeving...


Early Bird - nog 38 tickets

De Kempen is een prachtige natuurgebied, met bijzondere stukken heide en bossen. Deelnemers krijgen mooie, afwisselende, zware, uitgestrekte en prachtige stukken natuur te doorkruizen. Met 4 afstanden..


Maak een keuze uit 4 prachtige routes, die je laten kennismaken met de uitdagende veelzijdige natuur van de bossen en hei bij Groesbeek en Malden...


Early Bird - nog 104 dagen

De Keelven Trail is met haar 8e editie een klassieker. Veel liefhebbers hebben al kunnen genieten van deze prachtige omgeving...


41 geregistreerd

De Brabantse Ultra Trail wordt voor de 2e keer georganiseerd op 19 februari 2022. 100km of 50km over de Groote Heide in Noord Brabant.Je loopt beide 50km lussen Noord en Zuid of een losse lus..


Early Bird - nog 11 dagen

De Gelderse Poort met haar uitzonderlijke natuur. Grote gedeeltes staan regelmatig onder water en dat geeft een bijzondere samenstelling van planten en bewoners. ..


Early Bird - nog 103 dagen

Het Hollands Duin aan de kust bij Noordwijk aan Zee is prachtig. Veel duinen, bossen, strand afgewisseld met stiekem wat hoogtemeters...


4 geregistreerd

De Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail wordt voor de 2e keer georganiseerd op zaterdag 26 en zondag 27 november 2022...


Early Bird - nog 41 dagen

De Brabantse Kluis Trail is een klassieker. Veel liefhebbers hebben al kunnen genieten van deze gezellige trail in een verrassend prachtige omgeving...


Resultaten

Wat komt er allemaal kijken bij de sport Trailrunning in de bergen en met welk materiaal gaan je beginnen. We gaan voor deze Workshop naar het Boshotel in Overberg. De workshop wordt binnen in het res..

Weergeven 1 t/m 26 van in totaal 26