EHBBO (24-jun)

EHBBO (24-jun)

vanaf €25,00
Wil je gebruik maken van een 3-gangen menu, vooraf aan de workshop? Hier kun je reserveren, wij geven het door.
Kies de tijd van de workshop
Organisator: Trail Events
Inschrijvingen mogelijk tem 23-06-2022.

WORKSHOP EHBBO - Overberg


Workshop binnen - presentatie

Facebook Trailrunning Events   Twitter Trailrunning Nederland   Instagram Trailrunning Europe 

 

Met deze workshop vertellen we wat EHBO in de bergen betekent. Wat zijn de regels in de bergen, wat neem je mee onderweg en wat moet je wanneer doen.  We hebben veel tips en trucs uit de praktijk en we zijn met een groep liefhebbers die naar de bergen willen bij elkaar. Het is een avondsessie, waarbij we daarna geen trail gaan lopen.

Minimaal 40 - Maximaal 80 plaatsen 

Start : 19:00u

   Gratis voor leden met een TRAILRUNNING LIDMAATSCHAP
Ga naar het event op Facebook


Praktische informatie

Binnen deze workshop krijg je antwoorden op je EHBO vragen die specifiek gaan over trailrunning in de bergen. Het algemene thema is ‘EHBBO in de bergen’. Aansluitend krijg je informatie over de verschillende programma’s van Trailrunning Mountains die samen met de NKBV (Bergsport vereniging) ontwikkeld zijn en waar je je eventueel voor kunt aanmelden.

 • Avond Workshop met start om 19:00u

  Programma

  We zijn te gast bij het restaurant van Het Boshotel Overberg van de Hampshire groep. We starten rond 19:00u, maar op eigen gelegenheid kun je vooraf aan de workshop gebruik maken van het restaurant. De gegevens van het restaurant vind je onderaan. Alle consumpties tijdens de workshop zijn voor eigen rekening.

  18:45-19:00u. Ontvangst Deelnemers bij het Boshotel in Overberg (Google Maps)

  Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en er is een goede verbinding met het Openbaar Vervoer.
  Na een korte kennismaking worden we verwacht in het restaurant van het Boshotel, voor het eerste gedeelte van de Workshop

  19:00-20:00u. Presentatie - EHBO in de bergen,.. wat zijn de regels en wat kun je voorbereiden?

  Wat neem je standaard mee onderweg en wat kun je er allemaal mee doen. Wat zijn de regels die gelden in de bergen en hoe kun je zelf eerste hulp bieden bij  jezelf of bij anderen. In het eerste deel zullen we voorbeelden laten zien en vooral veel (luchtige) theorie delen.

  20:00-20:15u. Korte pause.

  Afhankelijk van de mogelijkheden van de deelnemers kunnen we het programma aanpassen/aanvullen.

  20:15-21:45u. Praktijk situatie. - We gaan aan de slag met praktijkvoorbeelden en laten je zien wat je bijvoorbeeld allemaal met een veiligheidsdeken kunt doen. 

  Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. 

  21:45 - 22:00u. Afsluiting Workshop | Er is zeker nog ruimte om na te praten en vragen te stellen waarbij we je specifiek verder kunnen helpen.
 • Adres - Bereikbaarheid - Parkeren


   

  We verzamelen allemaal bij het Boshotel in het Restaurand. Dit is ook de startplek van de Workshop Naar de Bergen. Er is voldoende parkeergelegenheid en er is ook een goede verbinding met openbaar vervoer. 

  We starten om op de aangegeven tijd(en), dus zorg dat je op tijd aanwezig bent.

 • Annuleren of datum wisselen

  Het wisselen voor een andere datum of je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je SQM Time account. Je doet dit dus helemaal zelf!

  Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

  Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

  Opgelet: Lees de voorwaarden goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

 • Douches - Kleedkamers - Bewaring sporttassen

  Er zijn geen kleedkamers of douches op de start en finish locatie.

  Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen spullen, die je kunt bewaren in je eigen auto, of als je met openbaar vervoer bent in de auto van de organisatie.

 • Ongevallenverzekering

  Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens deze workshop. Deelnemen is geheel voor eigen risico en het is raadzaam om altijd zelf goed verzekerd te zijn. Wij adviseren onze deelnemers een NKBV verzekering af te sluiten, deze heeft dekking voor sportactiviteiten in binnen- en buitenland

 • Organisatie

  De organisatie ligt bij Trailrunning Events, een onderdeel van Trailrunning Europe.


 • Materiaal  HOKA biedt verschillende modellen aan waarop we vele kilometers gelopen hebben.
  We hebben een partnership met HOKA en kunnen je adviseren welke modellen wij gebruiken tijdens onze activiteiten.

  Bekijk het uitgebreide assortiment van HOKA op: https://www.hokaoneone.eu/nl/nl/

 • Overnachten

  Voor overnachtingen zijn er voldoende mogelijkheden in de buurt


Media

Om je een idee te geven wat je kan verwachten vind je hieronder foto's van de workshop

   

Sponsors

Alle trainers en coaches die voor ons Workshops verzorgen zijn zelf actief (Ultra)Trailrunner en hebben ruime ervaring op de trails. Daarbij gebruiken ze wekelijks verschillend trailrunning materiaal. Over de producten van onderstaande merken kunnen we je vertellen wat onze ervaringen zijn of doorverwijzen naar een partner die alle kennis heeft voor een goed advies. 

Bij onze workshops zijn de volgende merken betrokken:

 


Partners

Op alle locaties waar we onze workshops organiseren hebben we afspraken met de beheerders van de gebieden. Binnen elk natuurgebied organiseren we alleen passende activiteiten, waar het gebied geen last van heeft. Doordat we samenwerken met de beheerders kunnen we leuke weetjes delen tijdens de workshops, die we tegenkomen in de natuur. Daarnaast werken we samen met partners waar we diverse activiteiten samen mee organiseren. Ze delen we met partners veel informatie over de bergen, organiseren workshops en gaan we op reizen richting de bergen.

Hieronder staan de logo's van onze samenwerkingspartner(s).


 


F.A.Q. 's

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over onze workshops. Indien je toch nog vragen hebt, kun je altijd contact zoeken via ons ticketsysteem SQM Time.

 • 1. INDIEN ER AANSLUITEND EEN GRATIS EXTRA TRAIL IS, IS DIE DAN VERPLICHT ?

 • 2. KRIJG IK VOORAF HET GPX BESTAND VAN DE ROUTE ALS DIE BIJ DE WORKSHOP HOORT ?

 • 3. WAT IS DE SNELHEID VAN DE GROEP BIJ DE 10KM TRAIL ?

 • 4. IS ER EEN VERZORGINGSPOST OM BIJ TE VULLEN ?

 • 5. KAN IK ME OP DE DAG ZELF NOG AANMELDEN ?

 • 6. MAX LIMIET AANTAL DEELNAMES AAN DE WORKSHOPS ?

 • 7. AUTOMATISCH VERZEKERD ?

 • 8. CORONAVIRUS COVID-19 ?