Lage Vuursche Trail (Herfst)

Lage Vuursche Trail (Herfst)

vanaf €18,00
Het opsturen van het startnummer kan tot 21-10-2021, daarna is het startnummer alleen op te halen bij het wedstrijdsecretariaat op de 6e november in Lage Vuursche
Onze Trailrunning Headware voor onderweg!
Uit respect voor het milieu voorzien wij nergens plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen.
tooltip
Organisator: Trail Events
Inschrijvingen mogelijk tem 20-11-2022.

LAGE VUURSCHE TRAIL - Lage Vuursche


10km - 21km - 34km

Facebook Trailrunning Events   Twitter Trailrunning Nederland   Instagram Trailrunning Europe 

 

Een uitdagende afwisselende trail met veel single tracks, zand- en bospaden. Met verrassende oude lanen door opnieuw een uniek gebied op de Utrechtse Heuvelrug. 

We lopen prachtige winterse routes vanuit de Kuil van Drakensteyn

Een trail door een historisch gebied. De lange afstand gaat helemaal tot Kasteel Groeneveld bij Baarn en de andere afstanden lopen langs Soestdijk en Drakensteyn. Heel veel oude bomen, grote heidevelden en speelse routes. Na deze routes heb je echt een goed beeld van de omgeving en ga je zeker een keertje weer terug.


Tarieven:

Inschrijven kan enkel online via SQM Time en volgens onderstaande prijzentabel (prijs oplopend naargelang aantal ingeschreven deelnemers). Het loont dus om je snel in te schrijven!1ste 30 TicketsTickets 31 - 60Standaard
10km€ 16,00
€ 17,00
€ 18,00
21km€ 23,00
€ 24,00
€ 25,00
34km€ 28,00
€ 29,50
€ 31,00

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van Sqmtime.com


Ga naar het event op Facebook


Praktische informatie

Voor deze prachtige trails hebben we gekozen voor een start en finish in de Kuil van Drakensteyn, midden in de bossen van Lage Vuursche. Tijdens het evenement kun je ons vinden bij onze horeca partner Buiten in de Kuil. 

 • Startlocatie - Buiten in de Kuil

  Buiten in de Kuil is onze partner bij de Lage Vuursche Trail. Er is parkeergelegenheid in de kuil, gebruik daarvoor alleen de aangegeven plaatsen. Neem gerust de tijd voor en na je deelname aan onze trail, het team van Buiten in de Kuil staat bekend om haar gastvrijheid.   Buiten in de Kuil

  Telefoon: 035- 6 312 012
  E-mail: info@buitenindekuil.nl

   
   
 • Programma - dagindeling

  Zaterdag 31 juli 2021

  09.00 - 14:45 Afhalen startnummers

  Starttijden van de 34km TRAIL
  09.00 - Start 1e groep deelnemers
  09.15 
  - Start 2e groep deelnemers 
  09:30 - Start 3e groep deelnemers 
  09:45 - Start 4e groep deelnemers 

  Starttijden van de 21km TRAIL
  10:00 - Start 1e groep deelnemers 
  10.15 - Start 2e groep deelnemers  
  10:30 - Start 3e groep deelnemers
  10:45 - Start 4e groep deelnemers 

  Starttijden van de 10km TRAIL
  12:00 - Start 1e groep deelnemers 
  12.15 - Start 2e groep deelnemers  
  12:30 - Start 3e groep deelnemers
  12:45 - Start 4e groep deelnemers 

  Deelnemers hebben tot uiterlijk 17:00 de tijd om te finishen

  Bij ieder startmoment wordt kort een update over de route verteld.


 • Afhalen startnummer

  Startnummers kunnen vooraf worden opgestuurd of kunnen afgehaald worden op het wedstrijdsecretariaat op de dag van de wedstrijd. Je krijgt je nummer bij vermelding van je startnummer en hoeft verder niets mee te brengen.

  Je startnummer krijg je enkele dagen voor het event gemaild en je kan deze ook bekijken op de deelnemerslijst die gelijktijdig met de mailing online komt.


  De eventuele extra’s die je bestelde (zoals een eco-cup) krijg je samen met je startnummer mee. Het is mogelijk om borstnummers van familie en/of vrienden af te halen. Eventuele last minute veranderingen van afstand dien je te melden aan het secretariaat.

  Zie ‘Programma – dagindeling' voor de openingsuren van het wedstrijdsecretariaat.

 • Wisselen van naam, afstand en/of annuleren

  Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je SQM Time account. Je doet dit dus helemaal zelf!

  Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

  Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

  Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

 • Douches - Kleedkamers - Bewaring sporttassen

  Er is geen mogelijkheid om te douchen na afloop van het evenement.

  Je sporttas kun je achterlaten te laten bij de organisatie, maar de ruimte blijft voor iedereen toegankelijk tijdens het evenement.


  Alle afstanden maken gebruik van de plek bij de organisatie, dus laat geen waardevolle spullen achter in je tassen. De parkeerplaatsen zijn binnen 250 meter van de finish, we adviseren indien mogelijk je spullen te bewaren in je auto.

 • Ongevallenverzekering

  Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de trail. Deelnemen is geheel voor eigen risico en het is raadzaam om altijd zelf goed verzekerd te zijn. Wij adviseren onze deelnemers een NKBV verzekering af te sluiten, deze heeft dekking voor sportactiviteiten in binnen- en buitenland

 • Goede doel - Staatsbos Beheer

  We doneren een gedeelte van de Ticket-opbrengst terug naar het gebied waar we de Trail organiseren. 
 • Organisatie  Dit evenement wordt georganiseerd door Trail Events, een onderdeel van Trailrunning Europe.
  Op de complete website  www.trail-running.eu vind je veel heel informatie over de sport Trailrunning.

  Bezoek de website verslagen van onze evenementen, workshops, verschillende programma's als Mountain Ready, Ultra Ready, reizen en blog-verhalen van trailrunners.


 • Overnachten

  Voor overnachtingen zijn er voldoende mogelijkheden in de buurt


Parcours

We hebben met de Lage Vuursche Trail 3 prachtige routes. De langste afstand is 34km en wordt deels op GPX gelopen. De 21km en de 10km zijn onderdeel van de 34km route en zijn wel helemaal uitgezet met pijlen. Bekijk hieronder de specificaties van de routes inclusief de routekaart.


 • Lage Vuursche Trail 34km - 180m+

  • Start: zie programma
  • De route wordt gedeeltelijk op GPS gelopen. 
  • Bevoorrading na 10km, 24km en eindbevoorrading
  • Finish voor 16u30)
  • Er zijn GEEN plastic bekers beschikbaar, voorzie dus je eigen beker/flesje.

   GPX beschikbaar op donderdag voor het evenement


  • Lage Vuursche Trail 21km - 120m+

   • Start: zie programma
   • Volledig uitgepijlde route
   • Bevoorrading na 11km en eindbevoorrading
   • Finish voor 16u30
   • Er zijn GEEN plastic bekers beschikbaar, voorzie dus je eigen beker/flesje.

   GPX beschikbaar op donderdag voor het evenement


  • Lage Vuursche Trail 10km - 70m+

   • Startmoment: zie programma
   • Volledig uitgepijlde route
   • Bevoorrading na 6km en eindbevoorrading
   • Finish voor 16u30)
   • Er zijn GEEN plastic bekers beschikbaar, voorzie dus je eigen beker/flesje.

    GPX beschikbaar op donderdag voor het evenement   Media

   Hieronder een impressie van het Lage Vuursche Natuurgebied.   • Foto's Trail

    De foto's van dit event zijn na afloop hier terug te vinden.


   Partners

   Op deze locatie in Lage Vuursche hebben we afspraken gemaakt met de beheerders van het gebied. We hebben 3 prachtige routes gemaakt, waar de deelnemers een goed beeld krijgen van de omgeving. We zijn te gast bij onze horeca partner Buiten in de Kuil, waar alle deelnemers kunnen genieten van de vriendelijke gastvrijheid.

   Hieronder staan de logo's van onze samenwerkingspartner(s).


    


   Sponsors

   Bij onze evenementen zijn de volgend sponsoren betrokken:   Veel gestelde vragen

   Hieronder vind je een overzicht van door deelnemers eerder gestelde vragen. Indien je antwoord op je vraag hieronder niet te vinden is, verzoeken we je een ticket aan te maken binnen je SQM Time account. Dan weten we zeker dat de vraag bij de goede persoon terecht komt en dat je snel een antwoord krijgt.

   Wanneer ontvang ik mijn bestelde startnummer per post?

   Alle startnummers die per post besteld zijn worden op de maandag voor het evenement per post verstuurd. Uiterlijk donderdag ontvang je dan per post het startnummer. Indien je wel besteld hebt en je hebt geen nummer ontvangen, meld je dan gewoon bij ons wedstrijdsecretariaat op de event dag, we hebben altijd reserve nummers beschikbaar.

   Worden andere bestelde producten ook per post verstuurd?

   Bij het bestellen van je ticket kun je ook producten als 'Headware', 'Racecups', T-shirts' of andere items kiezen en afrekenen. We sturen deze items nooit per post. Bij het aanmelden bij ons wedstrijdsecretariaat liggen deze items voor je klaar. We zien bij je bestelling van je ticket welke producten we je moeten overhandigen.
   Bij het annuleren van een deelname wordt automatisch ook je bestelling van items geannuleerd, dus die kun je bij een andere deelname weer opnieuw bestellen.
   We sturen bij een geannuleerde deelname nooit de items op.

   Wanneer ontvang ik de racebrief

   De Racebrief wordt standaard op laatste donderdag voor het evenement aan alle deelnemers verstuurd. Binnen de racebrief vind je de belangrijke informatie voor je deelname.
   In iedere racebrief vinden de deelnemers een link naar een gedeelde map, waar we belangrijke en leuke informatie voor je klaarzetten. Denk aan kaartjes van de route, informatie van de partner en een GPX bestand die je kunt inladen in je horloge, in een app op je telefoon of bij je handheld.

   Geen Racebrief ontvangen!
   Als je op donderdag voor het evenement GEEN racebrief hebt ontvangen dan is er iets mis. Controleer eerst of het bericht in je spambox terecht is gekomen en als dat niet het geval is maak dan een ticket aan in SQM Time. We zullen je alsnog een link sturen met toegang tot alle informatie. 

   Kan ik mijn deelname omzetten voor een ander event?

   Je kunt je deelname zelf omzetten in een ticket voor een ander evenement.

   Hiervoor zul je eerst zelf binnen Sqmtime.com je deelname moeten annuleren. Je kunt je deelname annuleren zolang de inschrijving online open zijn. Afhankelijk van het moment wanneer je dit doet krijg je binnen SQM Time credits terug, die je vrij kunt besteden bij andere events. We geven geen inschrijfgeld terug.

   • Bij annuleren op meer dan 60 dagen voor de sluiting van de online inschrijvingen : Je ontvangt 60% van het ticketbedrag in credits in je SQM Time account terug.
   • Bij annuleren tussen 20 en 59 dagen voor de sluiting van de online inschrijvingen : Je ontvangt 40% van het ticketbedrag in credits in je SQM Time account terug.
   • Bij annuleren minder dan 20 dagen voor de sluiting van de online inschrijvingen: Je ontvangt 20% van het ticketbedrag in credits in je SQM Time account terug.
   • Bij annuleren nadat de online inschrijvingen via SQM Time gesloten zijn : Dit is niet mogelijk en je ontvangt GEEN credits terug.

   Kan ik mijn ticket doorgeven of verkopen?

   Ja, je kunt eenvoudig je ticket doorgeven of verkopen aan iemand anders.

   Kan je zelf niet deelnemen en wil je je inschrijving aan iemand anders geven of verkopen? Dan kan je dit zelf regelen via SQM Time. Je kan dus je inschrijving gratis doorgeven aan iemand anders of je kan je inschrijving verder verkopen.

   Ga voor een uitgebreide uitleg hoe naar : >> Ticket doorgeven of verkopen