Kennismaken met Ultra Trails + 20km Secret Trail

Kennismaken met Ultra Trails + 20km Secret Trail

vanaf €25,00
Kies de tijd van de workshop
Doe een extra donatie voor het behoud van de bomen in de natuur
Organisator: Trail Events
Inschrijvingen mogelijk tem 04-12-2021.

WORKSHOP Kennismaken met Ultra Trails - Utrechtse Heuvelrug


Workshop in combinatie met een Secret 20km Trail

Facebook Trailrunning Events   Twitter Trailrunning Nederland   Instagram Trailrunning Europe 

 

Met deze workshop wordt verzorgt door Chris van Beem die al jaren actief is als Ultra Trailrunner in binnen en buitenland. Je krijgt informatie over de sport Ultra Trailrunning en er wordt verteld wat er allemaal komt kijken bij het beoefenen van deze prachtige sport. De presentatie is opgebouwd uit eigen ervaringen en de onderwerpen Voorbereiding-Training, Voeding, Materiaal en Mindset komen aan bod. Het is een introductie in de sport Ultra Trailrunning en in het tweede deel krijg je alle informatie over de verschillende mogelijkheden die we bieden met onze verschillende Ultra Ready Workshops als aanvulling op het Mountain Ready programmaHet is een buiten-sessie, waarbij Chris je meeneemt over een unieke 20km trail en onderweg topic behandeld.

Maximaal 40 plaatsen 

   Gratis voor leden met een TRAILRUNNING LIDMAATSCHAPStart : 13:00u


Ga naar het event op Facebook


Praktische informatie

Chris van Beem vertelt in een workshop over zijn passie de sport Ultra Trailrunning. 

Je krijgt een introductie over hoe Chris de afgelopen jaren zijn invulling heeft gegeven aan Ultra Trailrunning, waarbij vele gekozen races en projecten voorbij komen. Dit doet hij buiten, onderweg tijdens een unieke 20km Trail op de Utrechtse Heuvelrug. Wat is ultra trailrunning en welke keuzes kun je maken. Het gebied, de afstand, de hoogtemeters, de mindset en wat kan er wel op bepaalde momenten.

 • Avond Workshop met start om 13:00u

  Programma

  We verzamelen bij het restaurant van Het Boshotel Overberg van de Hampshire groep. We gaan gezamenlijk een route van ongeveer 20km lopen, ergens op de Utrechtse Heuvelrug. Het kan zijn dat de startlocatie nog aangepast wordt, maar dit zal altijd binnen een straal van 25km rond Overberg zijn.

  We starten rond 13:00u, maar op eigen gelegenheid kun je vooraf aan de workshop gebruik maken van het restaurant. De gegevens van het restaurant vind je onderaan. Alle consumpties tijdens de workshop zijn voor eigen rekening.

  12:45-13:00u. Ontvangst Deelnemers bij het Boshotel in Overberg (Google Maps)

  Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en er is een goede verbinding met het Openbaar Vervoer.
  Na een korte kennismaking gaan we onderweg. 

  Nieuwe Opzet - Workshop / Trail

  Naast de deelnemers die zich aanmelden voor deze workshop/trail, sluiten ook andere Ultra Trailrunners zich aan bij de groep. We combineren de workshop met een mooie route, waarbij we op verschillende punten onderweg uiteenlopende topics zullen behandelen, die allemaal centraal staan bij de sport Ultra Trailrunning.

  Ongeveer halverwege is er een rustpunt, waar we zorgen voor wat te drinken en eventueel een kleine gezonde snack.

  We gaan door het trainingsgebied van Chris, waar hij standaard traint als hij zich voorbereid voor een Ultra Trail in de Bergen. Er zijn hoogtemeters, single tracks en prachtige heidevelden. Afwisselingen zijn belangrijk, voor het lichaam en geest.

  Er komen topics als: Voorbereiding, doelen stellen, combinatie fysiek en mentaal, voeding, materiaal en een trainingsmethode uitleg die Chris zelf altijd toepast.

  Een ander doel van deze workshop / trail combinatie is het samenbrengen van liefhebbers. We merken dat veel trailrunners richting de Ultra Trail willen, maar graag samen met iemand optrekken in de voorbereidingen daar naar toe. Daarvoor is ons lidmaatschap, en verschillende aangesloten leden zullen ook bij deze workshop aanwezig zijn.

  Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. 

  16:00 - 17:00u. Afsluiting Trail / Workshop | Er is zeker nog ruimte om na te praten en vragen te stellen waarbij we je specifiek verder kunnen helpen.
 • Adres - Bereikbaarheid - Parkeren


   

  We verzamelen allemaal bij het Boshotel in het Restaurand. Dit is ook de startplek van de Workshop Naar de Bergen. Er is voldoende parkeergelegenheid en er is ook een goede verbinding met openbaar vervoer. 

  We starten om op de aangegeven tijd(en), dus zorg dat je op tijd aanwezig bent.

 • Annuleren of datum wisselen

  Het wisselen voor een andere datum of je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je SQM Time account. Je doet dit dus helemaal zelf!

  Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

  Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

  Opgelet: Lees de voorwaarden goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

 • Organisatie  Dit evenement wordt georganiseerd door Trail Events, een onderdeel van Trailrunning Europe.
  Op de complete website  www.trail-running.eu vind je veel heel informatie over de sport Trailrunning.

  Bezoek de website verslagen van onze evenementen, workshops, verschillende programma's als Mountain Ready, Ultra Ready, reizen en blog-verhalen van trailrunners.


 • Overnachten

  Voor overnachtingen kun je een kamer reserveren bij het Boshotel, waar de workshop georganiseerd wordt.


Sponsors

Bij onze workshops zijn de volgende merken betrokken:

 


Partners

Op alle locaties waar we onze workshops organiseren hebben we afspraken met de beheerders van de gebieden. Binnen elk natuurgebied organiseren we alleen passende activiteiten, waar het gebied geen last van heeft. Doordat we samenwerken met de beheerders kunnen we leuke weetjes delen tijdens de workshops, die we tegenkomen in de natuur. Daarnaast werken we samen met partners waar we diverse activiteiten samen mee organiseren. Ze delen we met partners veel informatie over de bergen, organiseren workshops en gaan we op reizen richting de bergen.

Hieronder staan de logo's van onze samenwerkingspartner(s).


 


F.A.Q. 's

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over onze workshops. Indien je toch nog vragen hebt, kun je altijd contact zoeken via ons ticketsysteem SQM Time.

 • 1. INDIEN ER AANSLUITEND EEN GRATIS EXTRA TRAIL IS, IS DIE DAN VERPLICHT ?

 • 2. KRIJG IK VOORAF HET GPX BESTAND VAN DE ROUTE ALS DIE BIJ DE WORKSHOP HOORT ?

 • 3. WAT IS DE SNELHEID VAN DE GROEP BIJ DE 10KM TRAIL ?

 • 4. IS ER EEN VERZORGINGSPOST OM BIJ TE VULLEN ?

 • 5. KAN IK ME OP DE DAG ZELF NOG AANMELDEN ?

 • 6. MAX LIMIET AANTAL DEELNAMES AAN DE WORKSHOPS ?

 • 7. AUTOMATISCH VERZEKERD ?

 • 8. CORONAVIRUS COVID-19 ?